top of page

WORKSHOPS

ZenZen Mama


In deze workshop staan we stil bij het moederschap en verschillende elementen uit het Boeddhisme. Loslaten, leven in het moment, bewust genieten, accepteren dat het even niet altijd ideaal is en vraagtekens zetten bij dingen die je tegenkomt. Het moederschap is voor velen niet direct het moment om ‘zen’ op een kussen te gaan zitten. Toch is het wel een moment waarop je even stil staat bij wat echt belangrijk is voor jou en waarop je beseft dat alles onder controle willen houden gewoon niet meer kan. 
In de workshop staan we stil bij momenten waarop je dankzij en met je kind weer de ‘beginner’s mind’ op kunt pakken; verwondering is bij kinderen nog zo aanwezig! En van daaruit opnieuw beginnen.


Duur: 2 uur
Kosten: 45 euro


Data: nieuwe data worden t.z.t. bekend gemaakt. Indien je interesse hebt,
laat het dan weten, dan word je op de hoogte gehouden.

SURRENDER TO WHAT IS

LET GO OF WHAT WAS

AND HAVE FAITH IN WHAT WILL BE

WORKSHOPS

Mindfulness als onderdeel van vrijgezellenfeest


Start een vrijgezellendag eens met een workshop Mindfulness. Na een kop koffie/ thee even stil staan bij het feit dat jullie samen zijn als vriendinnen van de aanstaande bruid. Na een korte introductie over wat Mindfulness is, doen we een paar korte oefeningen. Speciaal aangepast op het thema; vriendschap, liefde en/of verbondenheid. De aanstaande bruid krijgt een mooi aandenken mee waaraan iedereen een persoonlijke bijdrage heeft geleverd.


Duur: 1-1,5 uur
Kosten: indicatie 225 euro

(afhankelijk van aantal deelnemers en locatie)
 

bottom of page